Ali Baba og Lille Lam

Artister

Igor Dunderovic Med Fettere

kr 180

EM88 / 2013

Utgivelsen «Ali Baba og lille lam» leverer kvalitetsmusikk, dyp humor og et optimistisk budskap om det moderne og tradisjonelle Norge. Igor tolker Håvar Hedde, Bendik og Årolilja, Mikkel Rev, Lille Petter Edderkopp, Kråkevisa m.f. der han med sine «fettere» leter etter møtet mellom verdensmusikk og de tradisjonelle norske folkeviser. De beste av sangene ble til når Igor bodde på en avsides gård i Telemark, ifølge ham selv.

Til produksjon stiller Norges «Balkan Band nr1», UDI-orchestra, opp. UDI- orchestra (Under Dogs international orchestra) vant i 2008 prisen for «årets debutartist» i World Music sjangeren, da med de morsomme tekstene til Igor. Igor har samtidig gjort suksess som dramatiker med teater for voksne og barn, visesang og stand up, og plata presenterer det beste eter 5 års aktiv produksjon. Mange kjenner Igor som karen bak «Balladen om Magnus Carlsen» eller fra duoen «Igor og Elvis» som sang de morsomme viser i Norske Talenter 2011. Elvis tenor er til disposisjon når sangene krever ekstra futt.

Plata preges av gode venner på biltur over Norske fjell i alle ledd. Selskapet Etnisk Musikklubb fra Kongsberg har sendt «Igor og fettere» over Valdres til Lærdalsøyri. I den vakre og akustiske Hauge Kirke har Tom Karlsrud tatt opp levende musikk med toppmusikere og fantasisk vennestemning, og coveret er designet i Selbu ved Selbutrykk med bilder fra Valdresfjellet og Hauge Kirke. Igor selv bor i Skien, kapellmester Elvis i Fredrikstad,og sangene handler om alle Norges øvrige hjørner. Dette er rosemaling for alle penga. Nyt plata.

Produktnummer: EM88