Registrering medlem, kunde og abonnent!

INNMELDING SOM MEDLEM, ABONNENT ELLER KUNDE

Jeg ønsker å melde meg inn i Etnisk Musikklubb som medlem, samt å få bladet Toner på Tvers gratis tilsendt! Jeg vil melde meg inn i en av følgende profiler: Nordisk, Åpen, Romani, Balkan, Keltisk, Jazz. Jeg har lest og aksepterer medlemsbetingelsene.

Du kan være medlem av flere profiler, men vi anbefaler likevel kun en profil. Du står likevel fritt til å kjøpe fra alle andre profiler uansett den profilen du velger.

Alle som melder seg inn kan kjøpe tre CD’er til 50 % rabatt som et velkomsttilbud, samt øvrige CD’er med 10 % medlemsrabatt på alle fullprisalbum.

Det er også mulig kun å abonnere på bladet «Toner på Tvers» til kr 150, pr år uten andre forpliktelser. Da betaler du full pris for CD’ene du kjøper.

Alle kan likevel handle oss oss uten å være medlem eller abonnere.

Er du medlem av FolkOrg så får du 10 % rabatt selv om du ikke er medlem! Er du både medlem i FolkOrgt og melder deg inn i musikklubben (eller er medlem fra før) får du 15 % rabatt, dersom du aktiv selv sier i fra til oss. Skriv FolkOrg i ”Meldingsfeltet til selger» om du handler i Nettbutikken eller i en e-post til oss når du bestiller. Det er viktig at folk sjøl gjør dette for å oppnå rabatten, siden vi ikke kan vite om dere er medlem i FolkOrg. Når du er lagt inn en gang så får du automatisk rabatten når vi slår inn bestillingene deretter. Dette vises likevel ikke ved bestiller i nettbutikken men skjer først når vi effektuerer bestillingen.

Dersom du ønsker å motta Nyhetsskriv fra oss (uten å være medlem eller abonnent) – kontakt oss – så registrerer vi deg som Web-kontakt.

Ønsker du å bli medlem, vennligst send oss en e-post til info@etniskmusikklubb.no med navn, adresse, telefonnummer, e-post og Oppgi ønsket medlemsprofil, kunde eller abonnent. Velg 3 CD’er til 50 % innmeldingsrabatt.  Du vil deretter motta en bekreftelse fra oss.

Ordinære bestillinger kan du sende til bestilling@etniskmusikklubb.no Husk å oppgi kundenummer.

Ellers ring oss! 32 73 56 60 (ikke alltid vi er tilgjengelig på telefonen, men prøv likevel)

Lykke til!